Βιογραφικό

Γαβριέλλα Αρβανίτη

Να σας ΣυστηθώΓεννήθηκα στην Αθήνα, είμαι μοναχοπαίδι και μεγάλωσα στη Βάρκιζα.

Στην παιδική μου ηλικία αντιμετώπισα έντονο πρόβλημα παχυσαρκίας το οποίο είχε άμεσες επιπτώσεις στην ψυχολογία μου.

Ήμουν ένα παιδί υπέρβαρο, καταθλιπτικό και κλεισμένο στον εαυτό του, δεχόμουν bullying από παιδιά του σχολείου και ήταν πολλές οι φορές που με θυμάμαι να κλαίω απομονωμένη.

Όταν πηγαίναμε με τη μητέρα μου για ψώνια δεν έβρισκα ποτέ ρούχα να μου χωράνε στα παιδικά νούμερα….

Όμως μέσα μου ήξερα ότι αν το πάρω απόφαση, αν δεσμευτώ στον ίδιο μου τον εαυτό θα μπορέσω να τα καταφέρω, θα μπορέσω να αναγεννηθώ και να πετύχω τους στόχους μου.

Τη μεγάλη απόφαση για αλλαγή την πήρα στην Α γυμνασίου, δεν ήταν εύκολο, άλλωστε ήμουν παιδί,  όμως με πείσμα, επιμονή και απίστευτη θέληση τα κατάφερα να χάσω 30 ολόκληρα κιλά και να αποδείξω πρώτα από όλους στον ίδιο μου τον εαυτό , ότι ΜΠΟΡΩ!!!

Το όνειρό μου ήταν να σπουδάσω Marketing Management, όταν έδινα Πανελλήνιες, υπήρχε σαν σχολή μόνο στο Τ.Ε.Ι. Αθηνών και έτσι το δήλωσα σαν πρώτη μου επιλογή. Η σχολή μου είχε έντονο ενδιαφέρον, ήμουν επιμελής και τακτική και μέσα σε τέσσερα χρόνια την ολοκλήρωσα.

Στα 24 απέκτησα την κορούλα μου και στα 26 το αγοράκι μου, δύο πλάσματα που γέμισαν ευλογία τη ζωή μου. Τα χρόνια κυλούσαν με την ανατροφή των παιδιών και την εργασία μου στο χώρο του marketing.

Βιογραφικό

Μεγάλωναν και μεγάλωνα και εγώ μαζί τους.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας με το θυροειδή μου στα 27  με έφερε πάλι αντιμέτωπη με τον κίνδυνο αύξησης βάρους, όμως μπόρεσα και το ρύθμισα εγκαίρως με σοβαρότητα και πυγμή.

Άλλωστε η υγιεινή διατροφή είχε γίνει πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου την έκανα όχι επειδή έπρεπε αλλά επειδή ήθελα.

Μετά από 16 χρόνια γάμου, οι καταστάσεις με οδήγησαν στο να πάρω δύσκολες αποφάσεις και  να συνεχίσω τη ζωή μου ξανά μόνη.

Ήταν δύσκολα, φοβόμουν και ένιωθα ανασφάλεια όμως γνώριζα ότι δεν είχα άλλη επιλογή και ότι έπρεπε να σταθώ το συντομότερο στα πόδια μου για το καλό όχι μόνο το δικό μου αλλά και των παιδιών .

Έκανα ψυχοθεραπεία, πέρασα χρόνο με τον εαυτό μου και τις σκέψεις μου, και ξεκίνησα να κάνω πράγματα δημιουργικά που αγαπώ ώστε να βοηθηθώ περισσότερο, ξαναέπιασα το νήμα από εκεί που το είχα αφήσει…..

Από μικρή είχα λατρεία με τη γυμναστική, έτσι λοιπόν γράφτηκα σε σχολή προπονητικής ώστε να αποκτήσω περισσότερες γνώσεις σχετικά με αυτό το αντικείμενο. Οι προπονήσεις ήταν σκληρές, οι εργασίες και το διάβασμα πολύ, σε συνδυασμό μάλιστα με τις δουλειές του σπιτιού και τα δύο μικρά παιδιά, τα πράγματα ήταν ζόρικα.

Όμως ένιωθα δημιουργική, ένιωθα ότι κάνω κάτι που αγαπώ και είχα τη δύναμη και το πάθος να τα καταφέρω. Με την ολοκλήρωση του πρώτου τμήματος προπονητικής γράφτηκα και στο επόμενο, πάλι τρέξιμο πάλι προπονήσεις πάλι διάβασμα αλλά όμως ήμουν χαρούμενη!!!!

Μάλιστα έφτιαξα και γυμναστήριο στον προσωπικό μου χώρο ώστε να εξασκούμαι ακόμα περισσότερο αλλά και για να μυήσω τα παιδιά μου στον κόσμο της γυμναστικής.

Βιογραφικό

Αναζητώντας  το νόημα της ζωής μου, ανακάλυψα πως αυτό που θέλω να κάνω είναι το να βοηθάω άλλους ανθρώπους, να τους ενθαρρύνω να ξεπερνούν τις δυσκολίες της ζωής και να προχωράνε μπροστά, να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και να πετυχαίνουν τους στόχους τους.

Τότε ήρθε στη ζωή μου η σκέψη του life coaching.

 

Το  έψαξα, το διερεύνησα σε βάθος και βρήκα ποιες σχολές στην Ελλάδα είναι πιστοποιημένες από τον International Coach Federation και δίνουν πρόσβαση στη συνέχιση των σπουδών στην Αμερική.

Και έτσι ξεκίνησε αυτό το νέο ταξίδι της ζωής μου….. Νέες γνώσεις, νέες τεχνικές και εργαλεία μου διεύρυναν τους ορίζοντες για μια νέα και καλύτερη ζωή, καλύτερη ζωή και για εμένα αλλά και για τους ανθρώπους που θα με εμπιστεύονταν.


Oλοκληρώνοντας τις σπουδές μου στο Personal and Executive Life Coaching, μεταπήδησα στο Mentor Coaching και μετέπειτα έβαλα στόχο την πιστοποίησή μου απευθείας από την Αμερική ως ACC Coach.

Διάβασα πολύ, έκανα δύσκολες εργασίες, ατελείωτες ώρες πρακτικής και έδωσα πολύ απαιτητικές εξετάσεις, αλλά ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!!!

 

Ακολούθησε η πιστοποίησή  μου ως NLP Coach από το Πανεπιστήμιο Santa Cruz της California.

Η ζωή μου είχε μπει στο δρόμο που πάντα επιθυμούσα, υγιεινή διατροφή, γυμναστική και σπουδές που μου έδιναν το νόημα που τόσο αποζητούσα.

To life coaching είναι αποτελεσματικό και πραγματικά μπορεί να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν ανάγκη να πετύχουν τους στόχους τους, να βρουν το νόημα της ζωής τους, να υπερπηδήσουν τις δυσκολίες και να προχωρήσουν μπροστά προς το μέλλον για μια νέα και καλύτερη ζωή.

Το μονοπάτι και της δικής μου ζωής ήταν δύσβατο, από τη μια η παχυσαρκία και η κατάθλιψη, η απώλεια των κιλών και η δυσκολία στη συντήρηση του νέου βάρους, ο θυροειδής, και από την άλλη δύο διαζύγια….

Έχω περάσει μέσα  από τα σκοτάδια μου και μπόρεσα να βγω στο φως. Όπως τα κατάφερα εγώ μπορείς να τα καταφέρεις και εσύ. Το πάλεψα, άλλαξα τρόπο σκέψης και τρόπο ζωής, ήμουν αποφασισμένη να βρω τον καλύτερό μου εαυτό.

 

Εάν φοβάσαι και νιώθεις ότι δεν αντέχεις να το περάσεις όλο αυτό μόνος σου, εγώ είμαι εδώ για εσένα, μαζί σε μια σχέση συνεργατική και αληθινή θα σε βοηθήσω να  ζήσεις μια ζωή που να αξίζει, μια ζωή με νόημα, με υγεία, με θετικότητα και ευεξία.ΣΠΟΥΔΕΣ- ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

 • Certified life coach ACC by -International Coach Federation

 • NLP Coach University Santa Cruz Californiα

 • Coaching υγείας, ευεξίας, άσκησης και μακροβιότητας -Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 • Kλινική Διατροφή - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

 • Life coach Personal and executive -Positivity

 • Mentor Coaching- Positivity

 • Relationship Coaching -Transformation Academy

 • Happiness Coaching -Transformation Academy

 • Θετική Ψυχολογία -Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

 • Διατροφή και Ευεξία -Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο

 • Pilates Mat – Iafa College

 • Personal Training – Iafa College

 • Marketing Management – ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ


ΜΕΛΟΣ

Member of International Coach Federation Global

Member of International Coach Federation Greece Charter Chapter

Μember of Mentoria